Резервирайте час онлайн
Резервирайте час онлайн
чрез MediClock
Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Обновената 2411_a95q0Клинична лаборатория при ДКЦ  е съвременно оборудвана, където се използват модерна апаратура и консумативи с най-високо качество. Измерваните параметри се подлагат на ежедневен качествен контрол и се валидират от високо квалифициран персонал.

  • автоматичен Биохимичен анализатор Selectra Pro XL.

С апарата се иследва пълна гама биохимия – субстрати, ензими, микро- и макроелементи, гликирани белтъци и др. високоспециализирани показатели. Тъй като ДКЦ е договорен партньор на НЗОК, биохимичните изследвания могат да бъдат направени срещу Направление за медико-диагностична дейност. Същите могат да бъдат и определени и при индивидуално заплащане от страна на пациента.  Определените „кешови“ цени са едни от най-изгодните в града.

dsc07512

  • автоматичен хематологичен анализатор с 5 типно диференциално броене SYSMEX

Апарата е от доказанdsc07514а марка в областта на клиничната диагностика. Решение, от което се нуждаят пациентите – бързи, надеждни и достоверни резултати. Този апарат е със световно признание за ненадминато качество сред хематологичните  анализатори. Снего може да се определя както пълна кръвна картина ,така и да се извърши качествено пет типно диференциално броене.
dsc07515

               

  • имунологичен анализатор

                   С този анализатор се извършват високоспециализирани изследвания –        хормони, туморни маркери и др. Те са нова насока в областта на лабораторната       медицина и имунологията, за диагностициране на по-редки и специфични заболявания. Същите могат да бъдат заплатени индивидуално, както и по линия на НЗОК.

dsc07513

dsc07516