Резервирайте час онлайн
Резервирайте час онлайн
чрез MediClock
Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

     По-добро качество на живот за нашите пациенти

Нов РАДАР във физиотерапия на „ДКЦ 1-Шумен” ЕООД

Закупен е нов модерен апарат за високочестотна терапия – радар Micro 5 производство на Zimmer Германия. Той работи с 3 полета на въздействие и има възможности за 2 режима на работа – постоянен и променлив.  Противовъзпалителния и обезболяващ ефект на радар терапията ще подпомага оздравителния процес на нашите пациенти при различния заболявания на опорно двигателния апарат като артрози, периартрити, възпаления на сухожилия, хематоми и др.

Радар терапията подпомага зарастването на рани чрез подобряване на местното кръвообращение и храненето на тъканите, полезна е при различни неврологични заболявания като плексити, радикулити и ишиас както и при възпаления на синусите и сливиците, при отити, ларингити и фарингити; подпомага оздравителния процес след прекарани пневмонии и бронхити.

Новият апарат ще ни позволи да предлагаме по добра медицинска услуга и да променяме качеството на живот на нашите пациенти.