Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Диагностично-консултативният център в Шумен обнови с нова медицинска апаратура звеното си за физиотерапия и рехабилитация, с което става единственото лечебно заведение в извънболничната помощ с медицинска техника от ново поколение.Апаратът за лазерна терапия със сканиращо рамо е уникален за града, както и новите апарати за магнитотерапия, електротерапия, шесткамерен апарат за лимфен дренаж на всички части от тялото – долни, горни крайници и кръст.

42344413
Според д-р Диана Геронтиева, началник на звеното за физиотерапия и рехабилитация, новите апарати ще помогнат на много пациенти с неврологични заболявания – шийна, гръдна и кръстна дископатия, радикулити, плексити, невралгия на периферната нервна система, артрози на всички стави, на пациенти в състояния след травми на двигателния апарат, след фрактури и трудно зарастващи следоперативни рани. Новият нискоенерегиен лазер със сканиращ апликатор пък е с биостимулиращо, обезболяващо, противовъзпалително, регенериращо и противооточно действие. С апарата Лимфопро се извършва лимфен дренаж след операции по повод онкологични заболявания на млечните жлези и органи в малкия таз“, обясни д-р Геронтиева.