Резервирайте час онлайн
Резервирайте час онлайн
чрез MediClock
Sahifa fully responsive WordPress News, Magazine, Newspaper, and blog ThemeForest one of the most versatile website themes in the world.

Видеоендоскопска система за изследване на горен и долен гастроинтестинален тракт

dsc07476В Гастроентерологичен кабинет на ДКЦ І Шумен се извършва диагностично-лечебна дейност в съответствие с най-високи стандарти в съвременната гастроентерологична практика от професионален и мотивиран екип от лекар-специалист „Гастроентерология“  и медицински специалисти. Всички диагностични и терапевтични изследвания се извършват с апарат OLYMPUS.

Видеогастроскоп : Чисти, контрастни и висококачествени изображение на голям екран, който ясно изобразява на-фини структури и най-малките капиляри в горния гастоинтестинален тракт .

HDTV изобразяването и по-близкото фокусно разстояние, в комбинация с Narrow Band Imaging откриват нови стандарти в изследването на горния гастроинтестинален тракт:

 Висока резолюция на образа – HDTV формат.

 Близък фокус (2mm).

 Увеличено зрително поле: 140 градуса.

 Narrow Band Imaging.

 Уникални модели ZOOM ендоскопи с възможност за микроскопско оптично увеличение над 100 пъти за детайлен оглед на и откриване на дискретни промени в лигавицата по време на изследването.

 Уникален модел ендоскоп за спешни приложения и третиране на кървене от ГИ тракт с функция Water Jet.

Колоноскопия с нови стандарти за изображение и функционалност. Ярки, ясни образи с високо качество на широко-екранен дисплей изобразяват тънките текстури и фините капиляри в колона

HDTV изобразяването в комбинация с Narrow Band Imaging и по-близкото фокусно разстояние, откриват нови стандарти в изследването на долния гастроинтестинален тракт при значително подобрено изображение на мукозата и капилярната мрежа.

Близкото фокусно разстояние позволява детайлно наблюдение без електронно увеличение. Увеличено зрително поле: 170 градуса.

Уникален имодел ендоскопи с Innoflex функция за динамична промяна твърдостта на ендоскопа по време на изследването, позволяваща лесно преодоляване на физиологичните извивки на колона.